Компанија ФААС д.о.о. Београд је основана 1991. Основна делатност фирме је консалтинг, инжењеринг и трговина у области енергетике на подручју Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине као и у земљама бивше Југославије (Хрватска, Словенија, Македонија).

Делатност предузећа је извођење завршних радова у грађевинарству, извођење свих грађевинских радова у високоградњи, нискоградњи, пројектовање грађевинских објеката и инжењеринг.

Изградња инфраструктурних објеката, телекомуникационих мрежа, гасних мрежа и водоснадевање.

Мастер Тим је фирма која се бави увозом, дистрибуцијом и одржавањем банкарске, благајничке и сигурносне опреме реномираних светских произвођача као што су Глорy, СБМ, ПроЦоин, Wертхеим, Дипломат, Биросафе, Орфиx, Обертур, Линтон, и многи други.

Тендери су динамична, професионална консалтинг фирма која се бави заступањем на тендерима. Сарађујемо са малим и средњим предузећима и задужени смо за раст њиховог пословања кроз добијене поступке јавних набавки.

Продаја микроскопа, апарата за припрему узорака микроскопији микротом криомикротом, потрошног материјала за имунохистохемију апарата за слееп апнеа.

Paroco Medical нуди комплетно опремање операционих сала по принципу “кључ у руке”, системе за роботски асистирану минимално инвазивну хирургију, системе за анестезију и респирацију, опрему и потрошни материјал

Interfortas Меdical је инжењеринг фирма која има интернационални карактер у свету за набавку опреме и делова , као и техничку подршку за реаљлизацију комплексних пројеката опремања разноврсном дијагностичком опремом.

С&Т Сербиа је водећа компанија у области ИТ систем интеграције, ИТ консалтинга и ИТ решења и услуга у Србији.

ВИСН доо је професионални произвођачи електронских ЛЕД спортских семафора и других система за приказ информација

Заштите осигураника и праћења најновијих трендова у области програма осигурања.

Првих година базна делатност Предузећa Трезор Волга била је дистрибуција средстава противпожарне заштите.Касније у нашој понуди налазе се и средства за заштиту животне средине односно еколошку заштиту.

Седиште Пројект-градња је општина Крушевац, место Крушевац, адреса Змај Јовина 10 . Матични број предузетника је 50915921. Претежна делатност предузетника је изградња стамбених и нестамбених зграда, шифра делатности 4120, грађевинарство.

Млекара Муза се бави производњом млека и млечних производа

HG Hidrogrupa Булевар Михаила Пупина 10/1/4 11000 Београд Град Београд округ, Србија Тел: (011) 213 66 66 Фаx: (011) 260 73 98 Делатност (класификација делатности): Ф42.910 Градња водопривредних објеката Матични број субјекта: 20263644 ПИБ: 104887158

Фирма БМА Традинг д. о. о. основана је почетком 2003. године. Од оснивања “БМА Традинг” је официјални дистрибутер Адидас опреме за борилачке спортове за територију Србије и Црне Горе

Основна делатност је производња са штампаријом и везионицом и то: наменских спортских производа за колективне спортове: фудбал, кошарку, рукомет, одбојку и остале спортове и модно спортских производа, намењених облачењу за сваку прилику.

Средства за чишћење и одржавање хигијене

“Графопромет” се бави рехабилитацијом и запошљавањем особа са инвалидитетом.Производно-услужне делатности: офсет, дигитална и тампон штампа, књиговезачки послови, трговина кан.материјалом, пословном галантеријом,пропагандним материјалом.

Предузеће Стига д.о.о., из Новог Сада, основано је 1991. године. Од оснивања до данас бави се продајом медицинског потрошног материјала и медицинске опреме. Од самог почетка определили смо се за увоз и продају искључиво високо квалитетних производа.

Ецолаб је спреман да одговори на све хигијенске изазове по читавом свету са сопственим потпуно новим програмима и услугама, свакога дана у преко 170 земаља расутих по читавој земаљској кугли.

Компас Комерц д.о.о. се бави снабдевањем специјалним папирима за пројектовањем, осталом папирном конфекцијом и канцеларијским материјалом.

ЦИ Студио Пулсар д.о.о. се бави високим технологијама звука и нуди широку палету производа за особе оштећеног слуха.

Наше услуге су: 1. Одржавање хигијене стамбених објеката 2. Одржавање хигијене пословног простора. 3. Организовање скупштине станара. 4. Услуга домаћин зграде

Велепродаја гума и гумарских производа, располажемо великим затвореним магацинским простором, сопственим возилима, и радним временом прилагоденим потребам клијената. У својој понуди Семе Промет нуди робу реномираних домаћих произвођача.

Предузеће Ветриком се бави пројектовањем и извођењме радова у области високоградње и хидроградње, поседује возни парк и механизацију.

Наша фирма која се бави продајом и сервисирањем батерија и уређаја за њихово пуњење.

Фактор се бави велетрговином и производњом школског прибора, канцеларијског материјала, играчака, папира и папирне галантерије, беби опреме, галеријске робе, батерија и различитих артикала за потребе домаћинства.

Водећи ИТ систем интегратор са традицијом и репутацијом на тржишту Србије и регије. Већ дуги низ година одговарамо на садашње и антиципиране пословне потребе клијената у Србији и регији креирањем савремених и ефикасних решења у којима обједињавамо врхунску технологију и професионалне услуге.

Основна делатност предузећа Неимар пут је ископ земље, превоз земље и шљунка и обављање осталих радова у нискоградњи, асфалтирање улица и путева, производња бетона.

Аутомеханика промет д.о.о. Ауто делови – Пежо, Цитроен Четрдесетогодишња традиција продаје резервних делова за цитроенова возила. Продаја резервних делова за пежоова возила. Продаја резервних делова за комби возила ФИАТ ДУЦАТО, ЦИТРОЕН ЈУМПЕР, ПЕЖО БОXЕР.

MiB Proing се бави пројектовањем,извођењем свих грађевинских и грађевинско захатских радова, извођењем стамбених и пословних објеката по системукључ у руке, завршним радовима у грађевинарству, инжињерингом, компјутерском анимацијом, производњом и трговином.

Осигурање на српском тржишту послује од фебруара 2003. године. Основана као „green field“ инвестиција ,,Viena Insurance Group Wiener Städtische Versicherung AG. Viena Insurance Group”, чији смо део, је водећа аустријска осигуравајућа компанија у Европи, са традицијом пословања дужом од 185 година.

Предузеће Георад се бави израдом пројеката, елабората, студија, пројеката из области геолошких, хидрогеолошких и геотехничких истраживања, извођење свих врста бушотина, монтажом и демонтажом магистралних одводних и потисних цевовода.

Друштво за инжењеринг, консалтинг и је основано 17.10.2001. године. Предузеће Гп инжењеринг је у статусу: активно привредно друштво. Претежна делатност предузећа је посредовање у продаји машина и индустријске опреме, шифра делатности 4614, трговина на велико

Мисија компаније Прималаб д.о.о. је да се омогући купцима комплетна решења на подручју лабораторијске анализе.Пуштања инструмената у рад, обуке особља за рад на инструментима, преко развоја аналитичких метода и развоја поступака за тестирање инструмената

Компанија “ПЕШТАН” бави се прерадом пластичних маса, ПВЦ-а, полипропилена и полиетилена. ПЕШТАН улаже знатна средства у модернизацију и аутоматизацију опреме како би се што боље носио са конкуренцијум на тржишту и познатим произвођачима.

Тим Инвест доо је привредно друштво за инжењеринг, поизводњу и промет услуга. Налазе се у Београду у улици Симе Игуманова 22/59.

MPP Jedinstvo је монтажно производно предузеће ад за пројектовање и извођење термо и хидроинсталација и постројења

Пекара Милан својим производима снабдева преко 200 маркета у Србији, а програм смрзнутог теста доступан је потрошачима у свим боље снабдевеним маркетима и продавницама.

Мима Комерц је привредно друштво, породична компанија са седиштем у Београду, специјализована за трговину на велико и мало материјалом за спољни и унутрашњи водовод, канализацију и грејање

Компанија Sejari је генерални заступник и овлашћени сервисер за аутобусе марке M.A.N. Neoplan, ISUZU, као и за прикључна возила KRONE.

Привредна компанија из Београда, партнер великих светских произвођача. Већ две деценије бави се увозом/извозом и производњом медицинских средстава.

Основна делатност СЗР “Линија” је производња прозора и врата од алуминијума и ПВЦ-а. Последњих неколико година “Линија” се у великој мери окренула и трговини. Постали су за овај регион заступници једног од највећих произвођача АЛ-профила “АLUMIL” из Грчке и “STUBLINE”.

“Feromont Inženjering” д.о.о. Београд, је специјализовано привредно друштво за инжењеринг, изградњу, монтажу, одржавање, ремонт и ревитализацију енергетских и индустријских објеката, са сопственим пројектовањем, производњом опреме, транспортом у земљи и иностранству.

Породични бизнис породице Михајловић траје већ дуги низ година. У склопу пословне империје имају 5 бензинских пумпи, 2 ресторана, самоуслугу, 2 ауто сервиса, пољопривредну апотеку, млекару, фарму.

R&B Medical Company д.о.о. на тржишту заступа производе који су намењени стационираним здравственим установама и поред тога обезбеђује производе намењене сваком појединцу у самоконтроли и побољшању здравља.

Movie Kitchen catering врши спремање и доставу свих врста јела. Од децембра 2009. године имају и HASSP систем, као и ISO 22 000, сертификат за безбедност хране. Храна која се транспортује је пакована у савременим наменским посудама за једнократну употребу и термо посудама.

Engel d.o.o. бави се производњом продајом и одржавањем лабораторијске и индустријске опреме. 2012. године Engel прибаавља лиценцу за промет радиоактивних материја, уз ADR7 сертификацију, те почиње са увозом и прометом радиоактивних супстанци за медицинску и лабораторијску примену.

Предузеће Јупитер Хигијена 1995. године, обавља услуге прања, пеглања, паковања и транспорта веша. Услуге се обављају професионално и по повољним ценама.

DEVIX DOO је друштво за трговину, производњу и услуге. Баве се export – import услугама, услугама транспорта, нискоградње, производњом сендвич панела, такође у оквиру свог пословања имају и ауто центар и бензинске станице.

MEDISAL DOO је предузеће које се од 2009 године кад је и основано на територији Републике Србије, бави увозом, инсталацијом и сервисом различите медицинске и процесне опреме као и снабдевањем потрочним материјалом за дату опрему.

POSLOVNOST DOO NIŠ је трговинско производно предузеће које се претежно бави изградњом цевовода, изградњом електричних и телекомуникационих водова, изградњом хидротехничких објеката и многим другим грађевинским радовима.

AB Trade доо је предузеће за промет и заступање из Београда. Основано је 1998.године, а од 2003. године се бави прометом медицинске опреме. У протеклом периоду AB Trade је стекао позицију једног од лидера на пољу дистрибуције, инасталације и одржавања медицинске опреме у Србији.

KORKOVADO доо је предузеће које је основано јануара 2005. године као генерални заступник иностраних компанија које се баве производњом грађевинских машина. Мисија предузећа је задовољење потреба тржишта за грађевинским машинама уз комплетну техничку подршку.

“MIS SISTEM” доо основан је 2000. године у Новом Саду. Основна делатност је трговина на велико пољопривредном механизацијом и резервним деловима, алатом, опремом, амбалажом и потрошним материјалом.

Цитадела комуникације доо је друштво за пројектовање, изградњу, инжењеринг, промет и услуге у области кабловске телекомуникације.

“Geosoft d.o.o.” је предузеће за геодезију и геоинформатику.Основано је за потребе производње и дистрибуције софтвера за дигитални геодетски план, да би убрзо проширило делатност на све врсте геодетских радова.

Основна делатност привредног друштва “PRESTIGE PLUS” d.o.o. је сервисирањe и одржавање возила, како текуће тако и превентивно одржавање, обнова возила и возног парка у целини путем ревитализације возила, ремонтовања мотора и агрегата, односно продајом нових возила.

Предузеће “ФРИГО ЖИКА” Рума производи расхладне, термичке и неутралне уређаје за кланичну индустрију, угоститељске и трговачке објекте, испариваче, кондензаторе и расхладне агрегате.

Luks Elektro doo изводи радове на постављању, поправци и одржавању елекроинсталација у свим типовима објеката. Радови на електроинсталацијама обухватају високонапонске, нисконапонске и громобранске инсталације, као и телекомуникационе инсталације

“Vigor doo” је произвођач специфичник текстилних производа, тканих и штампаних. Наша технолошка и кадровска опремљеност нас је довела до места лидера у овом делу Европе што најбоље говори референтна листа коју можете погледати на сајту фирме..

Гро Статик доо је привредно друштво које се од оснивања бави широким спектром делатности из области грађевинарства, а посебно пројектовањем, изградњом, те адаптацијом и реконструкцијом објеката у високоградњи.

D.O.O. “TIPEX AS” са својим пословним сарадницима има тим који ради на пројектовању, производњи и изради: (МС)-мерних станица, (РС) регулационих станица, (МРС)-мерно регулационих станица све до (ГМРС)-Главна мерно регулациона станица, станица за компримовани гас (ЦНГ).

Intec d.o.o. је предузеће концентрисано углавном на продају, дистрибуцију и имплементацију ИТ уређаја и опреме. У сарадњи са ИБМ-ом учествовали су у имплементацији великог броја ИТ система.

Основна делатност компаније UNI-CHEM d.o.o. је увоз, продаја и дистрибуција лабораторијског материјала и хемикалија.

Компанија Еуродијагностика д.о.о. се бави продајом и дистрибуцијом медицинских и лабораторијских средстава.

Компанија Trivax VV д.о.о. је дистирбутер медицинских уређаја у нашој земљи и њихову искључиву делатност чине медицинска средства.

Фирма се бави прометом и трговином комплетним водоводним и канализационим материјалом, са акцентом на комплетном учешћу на инвестиционим захватима и одржавању већ постојећих цевовода и инсталација.

Компанија је организована је тако да руководи пројектом од идеје до реализације користећи сопствене пројектантске, производне и сервисно-монтажне капацитете.

У саставу GRADCOOP-а постоји неколико веома успешних огранака који функционишу као целина:Први део чини јако моћна оператива у области нискоградње, док је други део задужен за послове редовног одржавања регионалних и магистралних путева

Основна делатност предузећа је увоз и продаја пнеуматика како на домаћем тржишту тако и у региону.

“Paleta Color” је предузеће које послује од 2002. године. Уређено је као друштво са ограниченом одговорношћу коме је основна делатност израда и уградња вертикалне и хоризонталне сигнализације, као и заштитне одбојне ограде у складу са важећим стандардима.

Пресек д.о.о. је привредно друштво које пружа услуге у реализацији идејног пројекта, комплетно извођење свих радова у грађевинарству и техничко саветовање.

LJUBEX INTERNATIONAL д.о.о. је овлашћени дистрибутер Schaeffler групе (FAG i INA) за Србију више од 20 година. Има 25 година искуства у обављању послова увоза и продаје лежајева.

“TOP MARKET GLOBAL” д.о.о. обавља услуге прања, пеглања и доставе веша на територији Београда и околине. Дугогодишње искуство запослених и капацитет од 4800 килограма опраног веша по дану, гаранција су квалитета њихове услуге.

SecamCCTV се бави дистрибуцијом, продајом, имплементацијом и интеграцијом система техничке заштите и као основна делатност протеклих година, развојем софтвера и решења за интелигентну контролу приступа и евиденцију радног времена.

Cummins West Balkans има јаку дистрибутивну мрежу у Србији и Црној Гори. Пружа услуге продаје нове опреме и пуну постпродајну подршку за широк спектар апликација као што су аутомобилске, грађевинске, рударске.

Штампарија „RBS PRESS“, као породична фирма, од 1991 године се бави штампањем: Рекламне амбалаже, средстава директног маркетинга, публикација, пропагандног материјала.

“SANI ECO VITA” доо је друштво за еколошку заштиту, оспособљено за еколошко санитарну заштиту тј. давање услуга дезинфекције, дезинсекције, дератизације.

Korekt Company д.о.о. је привредно друштво чија је основна делатност продаја и дистрибуција производа за заштиту животне средине, обновљивих извора енергије и индустријских црева.

Kontrol Inspekt доо је предузеће које се бави контролисањем термоенергетских и хидроенергетских објеката, нафтних и гасних постројења, опреме за површинске копове, опреме под притиском, челичних конструкција, цевовода и резервоара и резервоарских простора свих врста.

Bauwesen д.о.о. изводи пројекте у сектору инфраструктуре(водовод и канализација,изградња путева …) као и пројекте у високо \ нискоградњи.

AGROMONDO d.o.o. је привредно друштво чија је основна делатност продаја и сервисирање пољопривредне механизације.

Друштво ХИДРОКОНТРОЛ доо Ниш је основано 1991.год. првенствено за обављање послова у делу третмана воде за пиће и отпадних вода.

OmniData d.o.o. се бави имплементацијом и одржавањем софтверских компоненти система НАПЛАТА намењених за успостављање информационих система за евидентирање потрошње и обрачун комуналних услуга.

MARK MEDICAL D.O.O. је привредно друштво чија је основна делатност промет медицинске опреме и материјала, на територији Словеније, Хрватске, Србије, Босне и Херцеговине, Македоније и Црне Горе.

Фирма GAS-OIL је основана 2004. године. По оснивању се фирма бавила трговином нафтним дериватима, да би убрзо почела да се бави извођењем грађевинских и грађевинско-занатских радова. Уследили су послови на изградњи пумпи и многобројни послови на изградњи стамбених објеката.

NAG D.O.O. се бави дизајнирањем и производњом пословних и радних униформи. Основни циљ пословања је потпуни квалитет и препознатљивост у свим сегментима – од дизајна, развоја производа, избора квалитетних материјала, па до врхунске израде.

Фирма ISIS D.O.O. лидер је региона у пољима трговине и производње опреме за заштиту на раду.

Главна деелатност предузећа од тада је продаја и дистрибуција производа који се употребљавају у лабораторијима: лабораторијске хемикалије, стандардни референтни материјали и лабораторијски потрошни материјал и опрема.

Фирма која се бави свим врстама геодетских радова на подручју целе Србије.

Основна делатност предузећа је унутрашња и спољна трговина резервним деловима за тракторе, камионе, рударско-грађевинску и пољопривредну механизацију, аутодизалице.

Предузеће се бави трговином на велико и нуди највећи асортиман електроматеријала. Дистрибутери су опреме реномиране светске компаније “MOELLER”.

Главна делатност привредног друштва је увоз и продаја семенске робе, а главни производи у нашем асортиману су семенски лук арпаџик и луковице цвећа, пореклом из Холандије.

Предузеће “GEO INZENJERING BGP” доо уско је специјализовано за пројектовање и извођење радова у области водоснабдевања и хидроградњи.

Делатност фирме обухвата области техничког саветовања, међународних веза, израде пројеката и припреме целовитих процена утицаја на животну средину, са циљем добијања потребних дозвола од стране органа управе.

НЕТ је фирма која константно расте и развија се на пољу информатичког инжењеринга, сервисирања рачунарских система и продаје рачунара и рачунарских система… Фирма прати модерне трендове, нове технологије и стално повећава асортиман понуде.

Претежна делатност фирме је сервисирање и продаја ауто делова и опреме.

Амисис је компанија за емитовање системских интеграција која се састоји од искусног тима инжењера који раде у индустрији електронских медија и сродних области.

ВАЛМАН је произвођач водоводне арматурне са седиштем у Београду и производним погоном у Смедереву. Од оснивања 2000. године, производи ове фирме су се уградили у готово све водоводе широм Србије, термо и хидро електране и у нафтној индустрији.

Основна делатност фирме је трговина на велико елетроопремом и електроматеријалом, извођење грађевинских и електро-инсталационих радова.

Sky Music Centar у својој понуди нуди велики избор свих водећих брендова музичких инструмената и пратеће опреме, од врхунских акустичних, бас, електричних и класичних гитара, клавира, синтисајзера, клавијатура, аранжера и бубњева, преко појачала, ефектне и интелигентне расвете.

Привредно друштво које се бави експлоатацијом шљунка, песка, глине и каолина

PRO TEAM DOO нуди шпедитерске и логистичке услуге које ће омогућити једноставну и економичну испоруку ваше робе у право време и на правом месту, другим речима – на договорени начин.

Фирма се бави инжењерингом, пројектовањем, и консалтингом, укључујући све потребне административне и оперативне услуге за реализацију великих, средњих и малих пројеката.

Основна делатност фирме је пројектовање и извођење термоенергетских и термотехничких инсталација и иста је проширена на консултантске активности и управљење пројектима, тако да своје активности обавља у земљи и иностранству.

Привредно друштво из Крагујевца које се бави изградњном, адаптацијом, реконструкцијом стамбених, пословних и здравствених објеката, брзом, квалитетном и стручном применом провереног знања и квалитета.

Comtrade System Integration је усмерен на пружање помоћи компанијама свих величина у процесима који воде ка унапређењу резултата и побољшању ефикасности кроз примену наших иновативних интеграционих сервиса.

МЕДИКА – ПРОЈЕКТ д.о.о. бави се производњом, продајом, инжењерингом и сервисом медицинске и процесне опреме и инсталација. Препознатљиво је предузеће, које свој статус гради искључиво на квалитету производа и услуга које пружа.

POPADIC KOMERC d.o.o. је предузеће које традиционално продаје зрнасте производе и сировине које се свакодневно употребљавају у прехрамбеној индустрији.

Претежна делатност предузећа MABO KOMP DOO је трговина на велико осталим машинама и опремом.

DD&M је привредно друштво које за основну делатност има производњу и пласман целокупног асортимана личне заштитне опреме.

DIACOR DOO је компанија која нуди комплетну подршку на тржишту медицинских средстава и потрошног материјала у области здравства, представљајући домаће И интернационалне реномиране произвођаче са широком палетом производа.

INTERLAB EXIM DOO је компанија која се бави и прометом лекова, као и њиховом регистрацијом.

SCHILLER DOO је компанија која је данас водећи светски произвођач и испоручилац уређаја за кардиопулмонарну дијагностику, дефибрилацију и наџор пације-ната, као и софтверских решења за медицинску индустрију.

Tekon – tehnokonsalting d.o.o. Beograd је компанија која се бави пружањем консултанских и инжењеринг услуга из следећих области: Истраживања минералних сировина, експлоатације минералних сировина, увођење и унапређење система менаџмента…

Претежна делатност предузећа ŠIMA TOURS DOO је градски и приградски копнени превоз путника.

Предузеће Блажекс основано је 1990. године као породична мануфактура. У XXI век Блажекс улази као савремена компанија чија је основна делатност производња канцеларијског и пословног намештаја.

Производно прометно предузеће ”Маркинг” д.о.о. из Ужица основано је 1992. године као породична фирма у области занатске делатности, завршних радова у грађевинарству. Производња техничког алуминијум-сулфата у предузећу ”Маркинг” организована је и почела са радом 1996. године.

СЕТ д.о.о. обавља услуге планирања, пројектовања и изградње грађевинских објеката у области високоградње, а у области нискоградње и области хидроградње, гради посебно комуналне хидротехничке објекте као што су постројења за третман.