Пословно удружење “Понуђачи Србије”, успешно је одржало семинар “Путоказ ка успешним јавним набавкама” у хотелу “Prestige”, у Београду 24.04.2014. године.

Полазницима семинара своја искуства пренели су госпођа Славица Јоковић, сертификовани тренер у области јавних набавки, која је изнела тему ” Оквирни споразум и нови Закон о јавним набавкама”, следећу тема је била ” Захтев за заштиту права “, сјајног предавача госпођице Станице Радовић, стручног консултанта из фирме “Тендери” и “Конкурсна документација – услов за подношење прихватљиве понуде”, презентована од стране госпође Јагоде Ратинац, директорке фирме “Тендери” и судског вештака за привредни криминал.

Присутни на семинару постављали су питања која се тичу интерпретираних тема. Интерактивни карактер семинара омогућио је, да полазници изложе своје дилеме и проблеме, да поставе питања и одмах добију одговоре уз детаљну анализу како је то решавано у пракси, односно какав став је заузиман по конкретном питању и који су резултати.

Семинар је на наше задовољство и задовољство свих полазника, био интерактиван, занимљив и поучан.

На основу анкетирања учесника семинара, закључили смо да су задовољни организацијом семинара и предавачима. Надамо се да је Удружење оправдало поверење понуђача, а ми ћемо се и даље трудити да очекивања понуђача испунимо, тако што ћемо наставити да штитимо њихове интересе и да организујемо едукативне семинаре.

Овај семинар је још један у низу као путоказ ка успешним јавним набавкама. Пословно удружење “Понуђачи Србије” и надаље ће понуђачима усмеравати пут, ка још успешнијим јавним набавкама и прихватљивим понудама.