Поштовани понуђачи и наручиоци,

Обавештавамо вас да 26.06.2020. године организујемо обуку која је првобитно била планирана за април, али је одложена због насталих ванредних околности. Настављамо позитивну праксу успешно организованих семинара.

У склопу реализације Програма “Мониторинг јавних набавки – Механизми за повећање конкуренције”, који је финансијски подржан од стране Града Крагујевца, Удружење “Понуђачи Србије” организује семинар о НОВОМ ПОРТАЛУ И НОВОМ ЗАКОНУ о јавним набавкама у Крагујевцу.

ЦИЉ НАШИХ РАДИОНИЦА је да се учесници у поступцима јавних набавки детаљно упознају са коришћењем новог Портала јавних набавки и успешно припреме за имплементацију нових законских одредби.

О Новом Закону о јавним набавкама наши реномирани предавачи говорили су 28. фебруара 2020. године у Београду, када је преко 60 задовољних понуђача добило информације о новим законским одредбама.

Како је било на прошлој едукацији погледајте на ЛИНКУ.

Испод текста је позивница са свим релевантним информацијама о предстојећој едукацији.

Кликом на ПРИЈАВНИ ЛИСТ попуните ваше податке и пошаљите на e-mail jovanaponudjacisrbije@gmail.com; sladjanaponudjacisrbije@gmail.com,
или путем факса 034 354 421. Све додатне информације можете добити путем телефона 034 6 1000 86. Због великог интересовања позивамо вас да пријаве доставите до 19.06.2020. године.

ПРИЈАВНИ ЛИСТ