Услед јављања потребе представника приватних предузећа да се упазнају са Законом о заштити узбуњивача као и начинима пријављивања корупције, Удружење ” Понуђачи Србије” у сарадњи са (USAID-om) Америчком агенцијом за међународни развој и Пиштаљком организује бесплатну онлајн обуку која је намењена управо представницима приватних предузећа и компанија, а која ће им пружити пре свега детаљне информације о томе како да реагују на адекватан начин када су у питању неправилности као и сумње да се ради о корупцији.

Обука ће пружити учесницима смернице на који начин могу да препознају облике корупције како у самој организацији тако и ван ње, односно у контакту са другим организацијама и институцијама. Како би на тај начин успоставили ефикасан систем заштите узбуњивача као и на адекватан начин управљали пријавама лица која су указала на постојање корупције.За све недоумице које имају у својој актуелној пракси учесницима стоје на располагању адвокати Пиштаљке који се баве корупцијским правом и етиком и интегритетом у приватном сектору.

Обука ће бити организована преко zoom платформе 2. И 3. Децембра 2021.године у трајању од по три сата, детаље тема као и приступни линк обуке можете видети у агенди и позивном писму , а Ваше пријаве за учешће на обуци можете слати путем мејла на draganaponudjacisrbije@gmail.com

За сва додатна питања можете се обратити:

Милошу Живковићу 011 41 45 882, mzivkovic@dexisoline.com или
Милошу Мојсиловићу 011 41 45 881, mmojsilovic@dexisoline.com

*Након завршене обуке сви учесници ће добити сертификат о присуству на овој обуци

Овде можете преузети АГЕНДУ и ПОЗИВНО ПИСМО