Уз подршку града Крагујевца, Удружење “Понуђачи Србије” представило је ПРЕПОРУКЕ ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ КОНКУРЕНЦИЈЕ У ЈАВНИМ НАБАВКАМА и на локалној телевизији. У емисији “Мозаик”, пословни секретар Удружења представио је укратко препоруке које су креиране у оквиру пројекта “Механизми за унапређење конкуренције у јавним набавкама, у процесу приступања ЕУ”, који је финансиран у оквиру пројекта “Припреми се за учешће”, а који подржава Делегација ЕУ у Србији. У оквиру програма Радио телевизије Крагујевац, емитован је и наш анимирани видео о конкуренцији у ком је сажето представљено стање конкуренције у јавним набавкама у Србији.

Град Крагујевац годинама уназад подржава Удружење у реализацији програмских активности које су усмерене на унапређење система јавних набавки како на локалном, тако и на државном нивоу.

Наша организација наставиће да заступа интересе привредних субјеката који учествују у поступцима јавних набавки, али и јавни интерес у овој области. Како је мото Удружења, УДРУЖЕНИ = СНАЖНИ, очекујемо да ћемо у сарадњи са свим актерима у поступцима јавних набавки, грађанима и медијима успети да ове циљеве остваримо.

Гостовање на Радио Телевизији Крагујевац и анимирани видео, погледајте од 20. минута, на ЛИНКУ.