Јавна расправа о Нацрту закона о јавним набавкама спроводи се у периоду од 3 до 22. октобра 2018. године. Јавну расправу о Нацрту закона у форми округлог стола организоваће Министарство финансија, Управа за јавне набавке и Привредна комора Србије, и то:

  • 8. октобра 2018. године, од 9,00 до 11,00 часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Јужнобачког управног округа (РПК Нови Сад), ул. Народног фронта 10, 21 000 Нови Сад;
  • октобра 2018. године, од 12,00 до 14,00 часова, у просторијама Привредне коморе Србије, ул. Ресавска 13-15, 11 000 Београд.
  • октобра 2018. године, од 12,00 до 14,00 часова, у просторијама Регионалне привредне коморе Нишког, Пиротског и Топличког управног округа (РПК Ниш), ул. Добричка 2, 18000 Ниш;

Министарство финансија позива све заинтересоване, као и стручну јавност да се упознају са Нацртом закона о јавним набавкама и да своје примедбе, предлоге и сугестије доставе на обрасцу који је објављен на сајту Управе за јавне набавке, путем електронске поште на адресу: javnarasprava@ujn.gov.rs.

Иако јавна расправа није организована у Крагујевцу, Пословно удружење понуђача Србије у поступцима јавних набавки са стручним консултантима из фирме ТЕНДЕРИ ДОК КРАГУЈЕВАЦ, активно ће учествовати на јавним расправама и креирати Предлоге, примедбе и сугестије на Нацрт Закона о јавним набавкама. У сусрет новом Закону о јавним набавкама, а у оквиру реализације Програма „Мониторинг јавних набавки – Добра пракса, успешне одлуке”, уз подршку града Крагујевца, Удружење организује Конференцију 30. новембра 2018. године, у Крагујевцу. Детаљније о Конференцији благовремено ћемо обавестити све заинтересоване понуђаче и наручиоце.

На линку испод погледајте интервју Председнице Удружења Јасмине Марковић и стручног консултанта Удружења, директорке фирме ТЕНДЕРИ ДОО КРАГУЈЕВАЦ, Јагоде Ратинац.

РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈА КРАГУЈЕВАЦ.