Како настављамо серију онлајн обука из области јавних набавки које организујемо у сарадњи са USAID-om, овог пута обавештавамо све заинтересоване да ће се трећа по реду, а уједно и последња серија обука одржати 10.12.2021.године са почетком од 9 часова.

Главни циљ нашег Удружења је да обезбеди правовремене и тачне информације својим члановим , у складу са актуелном праксом и дешавањима на тржишту, као и да пружи подршку И усмери како би се остварио успех. С тим у вези пружамо Вам могућност да бесплатно учествујете на трећој по реду онлајн обуци коју ће водити адвкати и експерти из области јавних набавки Александра Литричин и Саша Варинац.

Искуство из предходних обука нам показује да је успешност учешћа на оваквим видовима обуке веома велики и наши чланови су веома задовољни начином представљања појединих тема из области јавних набавки од стране наших предавача. Тако да имате прилику уколико до сада нисте учествовали на нашим обукама да 10.децембра будете део предавања на коме ћете сигурно научити нешто ново и имати могућност да са предавачима продискутујете о свему око чега имате недоумице.
Теме обуке ће бити организоване у три целине, прва ће се односити на Портал јавних набавки као и начин предузимања радњи од стране понуђача, затим друга, која ће се односити на извршење и измене уговора о јавној набавци и трећа тема која ће обухватити одлуке Републичке комисије за заштиту права.

Детаље тема као и приступни линк за учешће на онлајн обуци можете видети у агенди, а Ваше пријаве за учешће можете слати путем мејла на draganaponudjacisrbije@gmail.com

За сва додатна питања можете се обратити:

Милошу Живковићу 011 41 45 882, mzivkovic@dexisoline.com или
Милошу Мојсиловићу 011 41 45 881, mmojsilovic@dexisoline.com

Овде можете преузети АГЕНДУ